Tarton matka

Valkosipulitanssiaiset/pikkujoulu 2016

Valkosipulifestivaalit 2016

Valkosipulitanssiaiset 2015

Valkosipulin Ystävät tanssivat 7.11.2015 Helsingin Svenska Klubbenilla runsain joukoin. Svenska Klubbenin upeat tilat tarjosivat juhlavat puitteet tämän vuoden tanssiaisille. Stadin kundi, kirjailija ja lehtimies Kari Varvikko muisteli elämäänsä Helsingissä 50-vuoden ajalta. Ruokailun jälkeen tanssiaisvieraita viihdytti Mia Vasara ja Seppo Lindy tanssiryhmineen. Saimme nähdä taidokkaita tanssiesityksiä kahden kitaran säestyksellä.Sokerina pohjalla jazzlegenda Bianca Morales viihdytti tanssiaiskansaa monivuotisen tanssiorkesterimme säestyksellä.

Lisää tanssiaiskuvia näet seuraavassa jäsentiedotteessamme.

Syysretki 2015

Aurinko paistaa lehmusten välistä. Valkosipulin Ystävien aikamatka taiteilija Helene Schjerfbeckin elämään alkaa. Taiteilija istuu maalaustelineensä ääreen museokeskus EKTAn pihalla. ”Tulitteko maalauttamaan potretin itsestänne?”, kysyi hän. Näillä sanoilla alkoi retkeläisten päivän mittainen matka taiteilijan seurassa.

Valkosipulimarkkinat 2015

Kevätretki 2015